10 Cloverfield Lane
%
72

10 Cloverfield Lane

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 10 Cloverfield Lane

Moeite met waar je nou 10 Cloverfield Lane moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 10 Cloverfield Lane

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk wordt Michelle in een bunker wakker. Twee mannen in de bunker beweren haar gered te hebben en vertellen dat de mensheid bijna is uitgeroeid na een gifgasaanval. Na een tijdje krijgt Michelle argwaan.

Regisseur en acteurs

 • Dan Trachtenberg portait

  Dan Trachtenberg

  Director

 • Mary Elizabeth Winstead portait

  Mary Elizabeth Winstead

  Michelle

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Howard Stambler

 • John Gallagher Jr. portait

  John Gallagher Jr.

  Emmett DeWitt

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Ben (voice)

 • Douglas M. Griffin portait

  Douglas M. Griffin

  Driver

 • Cindy Hogan portait

  Cindy Hogan

  Neighbor Woman

 • Suzanne Cryer portait

  Suzanne Cryer

  Leslie

 • Maya Erskine portait

  Maya Erskine

  Darcy

 • Mat Vairo portait

  Mat Vairo

  Jeremy

 • Ryan Martin Dwyer portrait

  Ryan Martin Dwyer

  Extra Licoreria

Trailers

10 Cloverfield Lane

Zin om 10 Cloverfield Lane lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om 10 Cloverfield Lane te bekijken voor je op een rijtje.

10 Cloverfield Lane downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je 10 Cloverfield Lane downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 10 Cloverfield Lane. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet 10 Cloverfield Lane er ook in SD heel goed uit.

10 Cloverfield Lane streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je 10 Cloverfield Lane net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je 10 Cloverfield Lane hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je 10 Cloverfield Lane helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

10 Cloverfield Lane torrent

Denk je dat je om 10 Cloverfield Lane te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

10 Cloverfield Lane trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of 10 Cloverfield Lane de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.