211

Kijk 211

Moeite met waar je nou 211 moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 211

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

#211 is de politiecode voor een overval. Politieagent Mike Chandler neemt tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad te kiezen. Wanneer ze langs een bankgebouw rijden blijkt daar een brutale overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen, die door Interpol op de hielen worden gezeten, heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Mike en Kenny komen in een hevig vuurgevecht met de overvallers terecht en staan er helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

  • York Alec Shackleton portrait

    York Alec Shackleton

    Director

  • Nicolas Cage portrait

    Nicolas Cage

    Actor

211

Veel gehoord over 211 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt 211 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

211 streamen

Wil je 211, de movie met Nicolas Cage, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je 211 zelfs gratis kijken.

211 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je 211 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet 211 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

211 torrent

Op zoek naar een torrent van 211? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van 211 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

211 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van 211. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.