A Beautiful Mind
%
82

A Beautiful Mind

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Beautiful Mind

Moeite met waar je nou A Beautiful Mind moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Beautiful Mind

Samenvatting

Drama gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van de beroemde wiskundige John Forbes Nash Jr, die verzekerd leek van een veelbelovende toekomst toen hij internationale erkenning verwierf voor zijn pionierswerk. Nadat hij is aangenomen bij een militair team van codekrakers, begint zijn werk zijn tol te eisen en raakt hij psychisch van slag.

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  director

 • Vivien Cardone portrait

  Vivien Cardone

  actor

 • Austin Pendleton portrait

  Austin Pendleton

  actor

 • Christopher Plummer portrait

  Christopher Plummer

  actor

 • Anthony Rapp portrait

  Anthony Rapp

  actor

 • Josh Lucas portrait

  Josh Lucas

  actor

 • Judd Hirsch portrait

  Judd Hirsch

  actor

 • Adam Goldberg portrait

  Adam Goldberg

  actor

 • Paul Bettany portrait

  Paul Bettany

  actor

 • Jennifer Connelly portrait

  Jennifer Connelly

  actor

 • Ed Harris portrait

  Ed Harris

  actor

 • Russell Crowe portrait

  Russell Crowe

  actor

Trailers

A Beautiful Mind

Zin om A Beautiful Mind lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Beautiful Mind te bekijken voor je op een rijtje.

A Beautiful Mind downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Beautiful Mind downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Beautiful Mind. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Beautiful Mind er ook in SD heel goed uit.

A Beautiful Mind streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Beautiful Mind net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Beautiful Mind hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Beautiful Mind helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Beautiful Mind torrent

Denk je dat je om A Beautiful Mind te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Beautiful Mind trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Beautiful Mind de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.