Une vie meilleure
%
66

Une vie meilleure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une vie meilleure

Moeite met waar je nou Une vie meilleure moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une vie meilleure

Samenvatting

Dertiger Yann is opgeleid als kok maar vanwege zijn gebrek aan ervaring lukt het hem niet een baan te vinden. De toekomst begint er rooskleuriger uit te zien als hij de Frans-Libanese Nadia ontmoet. Samen met Nadia's zoontje Slimane vormen ze al gauw een echt gezin. Overmoedig door hun prille liefde besluiten ze om een restaurant te beginnen in een pand net buiten Parijs. Ze sluiten een lening af bij de bank en daar bovenop sluiten ze weer andere leningen af. Als blijkt dat ze de opening van het restaurant moeten uitstellen, wordt het echter steeds moeilijker om al hun schulden af te betalen. Wat begon als een droom verandert in een nachtmerrie.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Yann

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Nadia

 • Slimane Khettabi portait

  Slimane Khettabi

  Slimane

 • Abraham Belaga portait

  Abraham Belaga

  Le marchand de sommeil

 • Nicolas Abraham portait

  Nicolas Abraham

  L'entrepreneur

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Le banquier

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  La femme bénévole surendettement

Trailers

Une vie meilleure

Benieuwd naar Une vie meilleure? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Une vie meilleure kunt bekijken.

Une vie meilleure streamen

Wil je Une vie meilleure streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Une vie meilleure gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Une vie meilleure downloaden

movies als Une vie meilleure kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Une vie meilleure. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Une vie meilleure. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Une vie meilleure torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Une vie meilleure te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Une vie meilleure trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Une vie meilleure je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!