A Bigger Splash
%
64

A Bigger Splash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Bigger Splash

Moeite met waar je nou A Bigger Splash moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Bigger Splash

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Marianne, een bekende rockster, en Paul, een filmmaker, brengen hun vakantie door op het idyllische Italiaanse eiland Pantelleria. Een onverwachts bezoek van Marianne's ex-geliefde Harry en diens dochter Penelope verandert de situatie. Marianne en Harry voelen zich nog steeds tot elkaar aangetrokken, terwijl Paul avances maakt bij Penelope. Dit leidt tot jaloezie en wordt uiteindelijk gevaarlijk voor alle betrokkenen.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Tilda Swinton portait

  Tilda Swinton

  Marianne Lane

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Paul De Smedt

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Harry Hawkes

 • Dakota Johnson portait

  Dakota Johnson

  Penelope Lanier

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  Mireille

 • Corrado Guzzanti portait

  Corrado Guzzanti

  Maresciallo Carabinieri

 • Lily McMenamy portrait

  Lily McMenamy

  Sylvie

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Clara

Trailers

A Bigger Splash

Wil je A Bigger Splash kijken? De movie van Luca Guadagnino uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Bigger Splash op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Bigger Splash met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Bigger Splash downloaden

Het downloaden van A Bigger Splash is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Bigger Splash ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Bigger Splash streamen

Het streamen van A Bigger Splash heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Bigger Splash online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Bigger Splash kijkt. Ideaal!

A Bigger Splash torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Bigger Splash. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Bigger Splash trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Bigger Splash voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.