Beautiful Boy

Beautiful Boy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beautiful Boy

Moeite met waar je nou Beautiful Boy moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beautiful Boy

Samenvatting

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

Regisseur en acteurs

 • Felix Van Groeningen portait

  Felix Van Groeningen

  Director

 • Steve Carell portait

  Steve Carell

  David Sheff

 • Timothée Chalamet portait

  Timothée Chalamet

  Nic Sheff

 • Maura Tierney portait

  Maura Tierney

  Karen Barbour

 • Amy Ryan portait

  Amy Ryan

  Vicki Sheff

 • Timothy Hutton portait

  Timothy Hutton

  Dr. Brown

 • Kaitlyn Dever portait

  Kaitlyn Dever

  Lauren

 • Stefanie Scott portait

  Stefanie Scott

  Julia

 • Amy Forsyth portait

  Amy Forsyth

  Diane

 • Julian works portait

  Julian works

  Gack

 • Christian Convery portait

  Christian Convery

  Jasper Sheff

 • Oakley Bull portrait

  Oakley Bull

  Daisy Sheff

 • Andre Royo portait

  Andre Royo

  Spencer

 • Mandeiya Flory portrait

  Mandeiya Flory

  Kit

 • Ricky Low portrait

  Ricky Low

  Destiny

 • LisaGay Hamilton portait

  LisaGay Hamilton

  Rose

 • Carlton Wilborn portait

  Carlton Wilborn

  Vince

 • Kue Lawrence portrait

  Kue Lawrence

  4 & 6-Year-Old Nic Sheff

 • Jack Dylan Grazer portait

  Jack Dylan Grazer

  12-Year-Old Nic Sheff

Trailers

Beautiful Boy

Benieuwd naar Beautiful Boy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Beautiful Boy draait.

Beautiful Boy in de bioscoop

Beautiful Boy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Beautiful Boy.

Beautiful Boy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Beautiful Boy te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Beautiful Boy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Beautiful Boy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Beautiful Boy torrent

Op zoek naar een torrent van Beautiful Boy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Beautiful Boy zonder zorgen.

Beautiful Boy downloaden

Als Beautiful Boy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Beautiful Boy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Beautiful Boy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.