The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Possession of Hannah Grace

Moeite met waar je nou The Possession of Hannah Grace moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Possession of Hannah Grace

Samenvatting

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit. Geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza, Daglicht). Verder met o.a. Grey Damon, Kirby Johnson, Stana Katic en Gijs Scholten van Aschat.

Regisseur en acteurs

 • Diederik Van Rooijen portrait

  Diederik Van Rooijen

  Director

 • Stana Katic portait

  Stana Katic

  Lisa Roberts / Nurse

 • Shay Mitchell portait

  Shay Mitchell

  Megan Reed

 • Grey Damon portait

  Grey Damon

  Andrew Kurtz

 • Louis Herthum portait

  Louis Herthum

  Grainger

 • J.P. Valenti portrait

  J.P. Valenti

  Boston Cop #1

 • James A. Watson, Jr portrait

  James A. Watson, Jr

  Dr. Henry Lewis

 • Larry Eudene portrait

  Larry Eudene

  Doctor

 • Lexie Roth portait

  Lexie Roth

  AA Member

 • Kirby Johnson portrait

  Kirby Johnson

  Anna Grey / Cadaver

 • Shawn Fitzgibbon portait

  Shawn Fitzgibbon

  Other Cop

 • Jacob Ming-Trent portrait

  Jacob Ming-Trent

  Ernie

 • Arthur Hiou portait

  Arthur Hiou

  Boston Police Officer

 • Steven Weisz portrait

  Steven Weisz

  Pathologist

 • Mickey Gilmore portrait

  Mickey Gilmore

  Boston Police Officer

 • Kenneth Israel portrait

  Kenneth Israel

  Cop

Trailers

The Possession of Hannah Grace

Benieuwd naar The Possession of Hannah Grace? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar The Possession of Hannah Grace draait.

The Possession of Hannah Grace in de bioscoop

The Possession of Hannah Grace draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Possession of Hannah Grace.

The Possession of Hannah Grace streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Possession of Hannah Grace te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat The Possession of Hannah Grace een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Possession of Hannah Grace zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Possession of Hannah Grace torrent

Op zoek naar een torrent van The Possession of Hannah Grace? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Possession of Hannah Grace zonder zorgen.

The Possession of Hannah Grace downloaden

Als The Possession of Hannah Grace binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Possession of Hannah Grace trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Possession of Hannah Grace de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.