Cloverfield
%
70

Cloverfield

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Cloverfield

Moeite met waar je nou Cloverfield moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Cloverfield

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Een groepje twintigers uit New York organiseert een afscheidsfeestje voor hun vriend Rob, die naar Japan vertrekt voor zijn job. Plots begint echter de aarde te beven en gaan de lichten uit. Aanvankelijk wordt gedacht aan een aardbeving, maar de grondverschuiving wordt onmiddellijk gevolgd door een zware explosie in het centrum van de stad. Meteen wordt duidelijk dat dit een avondje wordt dat niemand snel zal vergeten. Met een videocamera slaagt één van de jongeren de mysterieuze en chaotische taferelen van de hieropvolgende uren op band vast te leggen...Een groepje twintigers uit New York organiseert een afscheidsfeestje voor hun vriend Rob, die naar Japan vertrekt voor zijn job. Plots begint echter de aarde te beven en gaan de lichten uit. Aanvankelijk wordt gedacht aan een aardbeving, maar de grondverschuiving wordt onmiddellijk gevolgd door een zware explosie in het centrum van de stad. Meteen wordt duidelijk dat dit een avondje wordt dat niemand snel zal vergeten. Met een videocamera slaagt één van de jongeren de mysterieuze en chaotische taferelen van de hieropvolgende uren op band vast te leggen ...

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portrait

  Matt Reeves

  director

 • Brian Klugman portrait

  Brian Klugman

  actor

 • Theo Rossi portrait

  Theo Rossi

  actor

 • Margot Farley portrait

  Margot Farley

  actor

 • Anjul Nigam portrait

  Anjul Nigam

  actor

 • Odette Annable portrait

  Odette Annable

  actor

 • Mike Vogel portrait

  Mike Vogel

  actor

 • Michael Stahl-David portrait

  Michael Stahl-David

  actor

 • T.J. Miller portrait

  T.J. Miller

  actor

 • Jessica Lucas portrait

  Jessica Lucas

  actor

 • Lizzy Caplan portrait

  Lizzy Caplan

  actor

Trailers

Cloverfield

Veel gehoord over Cloverfield en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Cloverfield heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Cloverfield streamen

Wil je Cloverfield, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Cloverfield zelfs gratis kijken.

Cloverfield downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Cloverfield ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Cloverfield er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Cloverfield torrent

Op zoek naar een torrent van Cloverfield? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Cloverfield te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Cloverfield trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Cloverfield. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.