Kom en zie
%
80

Kom en zie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Kom en zie

Moeite met waar je nou Kom en zie moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Kom en zie

Samenvatting

Verwacht geen heldenverhalen of spektakel á la Spielberg. De klassieker Kom en zie is de boeken ingegaan als de anti-oorlogsfilm die oorlog bijna fysiek ervaarbaar maakt. Elem Klimovs schildering van de naziterreur in Wit-Rusland, gezien door de ogen van het partizanenjongetje Forja, won vorig jaar de prijs van Beste restauratie van het filmfestival van Venetië en wordt in Nederland uitgebracht door Eye.

Regisseur en acteurs

 • Elem Klimov portait

  Elem Klimov

  Director

 • Aleksei Kravchenko portait

  Aleksei Kravchenko

  Florya Gaishun

 • Olga Mironova portait

  Olga Mironova

  Glasha

 • Liubomiras Laucevicius portait

  Liubomiras Laucevicius

  Kosach

 • Vladas Bagdonas portait

  Vladas Bagdonas

  Actor

 • Jüri Lumiste portait

  Jüri Lumiste

  German officer, a nazi fanatic

 • Viktor Lorents portait

  Viktor Lorents

  Actor

 • Kazimir Rabetsky portrait

  Kazimir Rabetsky

  Actor

 • Yevgeni Tilicheyev portrait

  Yevgeni Tilicheyev

  Gezhel, German translator

 • Aleksandr Berda portait

  Aleksandr Berda

  Actor

 • G. Velts portrait

  G. Velts

  German

 • V. Vasilyev portrait

  V. Vasilyev

  Actor

 • Igor Gnevashev portrait

  Igor Gnevashev

  Actor

Trailers

Kom en zie

Benieuwd naar Kom en zie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Kom en zie draait.

Kom en zie in de bioscoop

Kom en zie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Kom en zie.

Kom en zie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Kom en zie te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Kom en zie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Kom en zie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Kom en zie torrent

Op zoek naar een torrent van Kom en zie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Kom en zie zonder zorgen.

Kom en zie downloaden

Als Kom en zie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Kom en zie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Kom en zie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.