Genesis 2.0

Genesis 2.0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Genesis 2.0

Moeite met waar je nou Genesis 2.0 moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genesis 2.0

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Genesis 2.0 draait?

Samenvatting

Op de afgelegen Nieuw-Siberische Eilanden in de Noordelijke IJszee zoeken jagers naar slagtanden van uitgestorven mammoeten. Op een dag ontdekken ze een verrassend goed geconserveerde karkas van een mammoet. Het opnieuw tot leven brengen van de wollige mammoet is de eerste stap in de volgende grote technologische revolutie: genetica. Het kan zo maar onze wereld op zijn kop zetten

Regisseur en acteurs

 • Christian Frei portrait

  Christian Frei

  Director

 • Maxim Arbugaev portrait

  Maxim Arbugaev

  Director

 • Peter Grigoriev portrait

  Peter Grigoriev

  Actor

 • Semyon Grigoriev portrait

  Semyon Grigoriev

  Actor

 • George Church portrait

  George Church

  Actor

 • Spira Sleptsov portrait

  Spira Sleptsov

  Actor

 • Woo Suk Hwang portrait

  Woo Suk Hwang

  Actor

Trailers

Genesis 2.0

Benieuwd naar Genesis 2.0? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Genesis 2.0 draait.

Genesis 2.0 in de bioscoop

Genesis 2.0 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Genesis 2.0.

Genesis 2.0 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Genesis 2.0 te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Genesis 2.0 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Genesis 2.0 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Genesis 2.0 torrent

Op zoek naar een torrent van Genesis 2.0? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Genesis 2.0 zonder zorgen.

Genesis 2.0 downloaden

Als Genesis 2.0 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Genesis 2.0 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Genesis 2.0 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.