Gewoon Hans
%
66

Gewoon Hans

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gewoon Hans

Moeite met waar je nou Gewoon Hans moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gewoon Hans

Samenvatting

De vader van de 17-jarige Katinka is een enorme fan van Hans Teeuwen. In hun kleine huis hangen overal posters, slingeren CD's en schallen de hele dag shows van Hans Teeuwen op de te grote flatscreen. De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Hans Teeuwen speelt de hoofdrol in haar nachtmerries, ze hoort zijn stem en ziet hem af en toe zelfs verschijnen. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, zodat ze kan zien dat hij in werkelijkheid reuze meevalt. Wanneer de ontmoeting plaatsvindt, heeft dit precies het gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dan nodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond zien we Katinka smoorverliefd worden op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Regisseur en acteurs

  • Diederik Ebbinge portait

    Diederik Ebbinge

    Director

  • Hans Teeuwen portait

    Hans Teeuwen

    Himself

Trailers

Gewoon Hans

Wil je Gewoon Hans kijken? De movie van Diederik Ebbinge uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gewoon Hans op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gewoon Hans met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gewoon Hans downloaden

Het downloaden van Gewoon Hans is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gewoon Hans ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gewoon Hans streamen

Het streamen van Gewoon Hans heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gewoon Hans online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gewoon Hans kijkt. Ideaal!

Gewoon Hans torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gewoon Hans. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gewoon Hans trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gewoon Hans voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.