Gewoon Hans
%
66

Gewoon Hans

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gewoon Hans

Moeite met waar je nou Gewoon Hans moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gewoon Hans

Samenvatting

De vader van de 17-jarige Katinka is een enorme fan van Hans Teeuwen. In hun kleine huis hangen overal posters, slingeren CD's en schallen de hele dag shows van Hans Teeuwen op de te grote flatscreen. De Teeuwen-overdaad leidt tot angsten en waanbeelden bij Katinka. Hans Teeuwen speelt de hoofdrol in haar nachtmerries, ze hoort zijn stem en ziet hem af en toe zelfs verschijnen. De psychiater adviseert haar Teeuwen in het echt te ontmoeten, zodat ze kan zien dat hij in werkelijkheid reuze meevalt. Wanneer de ontmoeting plaatsvindt, heeft dit precies het gewenste effect. Het gaat snel weer goed met Katinka en de nachtmerries, stemmen en verschijningen houden op. Dan nodigt Teeuwen het gezin uit voor een diner en een concert in de stad. In de loop van de avond zien we Katinka smoorverliefd worden op een volmaakte Hans Teeuwen. Maar is het de echte Hans Teeuwen?

Regisseur en acteurs

  • Diederik Ebbinge portait

    Diederik Ebbinge

    Director

  • Hans Teeuwen portait

    Hans Teeuwen

    Himself

Trailers

Gewoon Hans

Veel gehoord over Gewoon Hans en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gewoon Hans heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gewoon Hans streamen

Wil je Gewoon Hans, de movie met Hans Teeuwen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gewoon Hans zelfs gratis kijken.

Gewoon Hans downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gewoon Hans ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gewoon Hans er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gewoon Hans torrent

Op zoek naar een torrent van Gewoon Hans? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gewoon Hans te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gewoon Hans trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gewoon Hans. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.