Het voorval: Armando en de mythe

Het voorval: Armando en de mythe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het voorval: Armando en de mythe

Moeite met waar je nou Het voorval: Armando en de mythe moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het voorval: Armando en de mythe

Samenvatting

Armando, de knappe, charismatische man met de koude loerende ogen, heeft zijn fascinatie voor geweld nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij cultiveert al sinds zijn eerste verschijning op het toneel van de kunst een gewelddadig imago. Hij laat zich portretteren met wapentuig en noemt zichzelf ‘het fenomeen Armando’: een misdadig sujet, een ‘geducht vuist, straat en messenvechter’. Vindt die fascinatie en het spel dat Armando ook op hoge leeftijd nog met zijn imago speelt, zijn oorsprong in het voorval? Swierstra en Minneboo, al lang geïntrigeerd door de mens Armando en diens knarsende oeuvre, kruipen naarmate de film vordert steeds dichter op de huid van de kunstenaar. De filmmakers confronteren Armando met het mythische beeld dat hij van zichzelf heeft geschetst. De vragen over het voorval worden indringender, de camera zoomt in op zijn door ouderdom verweerde gelaat. Nog altijd fonkelen zijn loerende ogen. Armando geeft zich niet zomaar gewonnen, hij strijdt voor de autonomie van zijn kunstenaarschap. Wil Armando, nu het einde nadert, spreken over wat er voorviel in het bos? De film volgt het laatste hoofdstuk in het leven en het werk van een van Nederlands belangrijkste naoorlogse kunstenaars. Het is een zoektocht naar de waarheid en een ode aan het mysterie. Swierstra en Minneboo laten zien dat kunstenaar en werk samenkomen in een fascinerend gesamtkunstwerk over trauma, schuld en herinnering.

Regisseur en acteurs

 • Sjors Swierstra portrait

  Sjors Swierstra

  Director

 • Roelof Jan Minneboo portrait

  Roelof Jan Minneboo

  Director

 • Armando portrait

  Armando

  Actor

Trailers

Het voorval: Armando en de mythe

Wil je Het voorval: Armando en de mythe kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het voorval: Armando en de mythe streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het voorval: Armando en de mythe niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het voorval: Armando en de mythe zelfs gratis bekijken.

Het voorval: Armando en de mythe downloaden

Wil je Het voorval: Armando en de mythe ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het voorval: Armando en de mythe overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het voorval: Armando en de mythe torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het voorval: Armando en de mythe is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het voorval: Armando en de mythe trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Het voorval: Armando en de mythe de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.