Hunter Killer
%
100

Hunter Killer

Bekijk de trailer

Kijk Hunter Killer

Moeite met waar je nou Hunter Killer moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus…

Regisseur en acteurs

 • Donovan Marsh portrait

  Donovan Marsh

  Director

 • Gary Oldman portait

  Gary Oldman

  Actor

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Actor

 • Common portait

  Common

  Actor

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Actor

Trailers

Hunter Killer

Wil je Hunter Killer kijken? De movie van Donovan Marsh uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hunter Killer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hunter Killer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hunter Killer downloaden

Het downloaden van Hunter Killer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hunter Killer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hunter Killer streamen

Het streamen van Hunter Killer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hunter Killer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hunter Killer kijkt. Ideaal!

Hunter Killer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hunter Killer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hunter Killer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hunter Killer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.