I Miss You When I See You

I Miss You When I See You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Miss You When I See You

Moeite met waar je nou I Miss You When I See You moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Miss You When I See You

Samenvatting

Kevin en Jamie zijn trouwe schoolvrienden en ontdekken hun romantische gevoelens voor elkaar. Als ze tijdens een eerste kus ruw verstoord worden door de politie, durft Jamie er geen vervolg aan te geven. Kevin emigreert met zijn moeder naar Australië en ze verliezen ieder contact. Jaren later moet Jamie voor zijn werk in Sydney zijn en besluit hij Kevin op te zoeken. Dit brengt zoveel teweeg dat Kevin terugkeert naar Hong Kong. Jamie helpt hem aan een tijdelijk baantje als leraar en hij probeert zijn leven op de rit te krijgen. Als Kevin zijn gevoelens voor hem uitspreekt moet hij beslissen tussen het volgen van zijn hart of zich weer conformeren aan de normen van de Hong Kongse maatschappij...

Regisseur en acteurs

 • Simon Chung portrait

  Simon Chung

  Director

 • 麥子樂 portrait

  麥子樂

  Jamie

 • Jun Li portrait

  Jun Li

  Kevin

 • Candy Cheung portrait

  Candy Cheung

  Elaine

 • Ho-Yeung Yuen portrait

  Ho-Yeung Yuen

  Fai

 • Kevin Ip portrait

  Kevin Ip

  Actor

 • Tom Lo portrait

  Tom Lo

  Actor

 • Wayne Koon portrait

  Wayne Koon

  Actor

Trailers

I Miss You When I See You

I Miss You When I See You streamen

I Miss You When I See You streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

I Miss You When I See You downloaden

Zin om I Miss You When I See You te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als I Miss You When I See You te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

I Miss You When I See You torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als I Miss You When I See You makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

I Miss You When I See You trailer

Wil je er zeker van zijn dat I Miss You When I See You jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.