Waar is Knoester?
%
57

Waar is Knoester?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Waar is Knoester?

Moeite met waar je nou Waar is Knoester? moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Waar is Knoester?

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Junior en Knoester zijn verhuisd naar een nieuwe plaats maar al snel verdwijnt Knoester. Junior gaat op zoek maar vindt in plaats van zijn houten vriendje een lieve baby.

Regisseur en acteurs

 • Arild Østin Ommundsen portrait

  Arild Østin Ommundsen

  Director

 • Adrian Grønnevik Smith portrait

  Adrian Grønnevik Smith

  Lillebror

 • Åsleik Engmark portrait

  Åsleik Engmark

  Knerten (Voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Mor

 • Jan Gunnar Røise portait

  Jan Gunnar Røise

  Far

 • Petrus Andreas Christensen portrait

  Petrus Andreas Christensen

  Philip

 • Andreas Cappelen portait

  Andreas Cappelen

  Doktor

 • Trond Fausa Aurvåg portait

  Trond Fausa Aurvåg

  Lille-Knerten (voice)

 • Minken Fosheim portrait

  Minken Fosheim

  Mormor

 • Nils Jørgen Kaalstad portait

  Nils Jørgen Kaalstad

  Politimann

 • Sampda Sharma portait

  Sampda Sharma

  Karoline (voice) (as Samsaya)

Trailers

Waar is Knoester?

Veel gehoord over Waar is Knoester? en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Waar is Knoester? heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Waar is Knoester? streamen

Wil je Waar is Knoester?, de movie met Adrian Grønnevik Smith, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Waar is Knoester? zelfs gratis kijken.

Waar is Knoester? downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Waar is Knoester? ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Waar is Knoester? er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Waar is Knoester? torrent

Op zoek naar een torrent van Waar is Knoester?? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Waar is Knoester? te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Waar is Knoester? trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Waar is Knoester?. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.