Waar is Knoester?
%
57

Waar is Knoester?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Waar is Knoester?

Moeite met waar je nou Waar is Knoester? moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Waar is Knoester?

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Junior en Knoester zijn verhuisd naar een nieuwe plaats maar al snel verdwijnt Knoester. Junior gaat op zoek maar vindt in plaats van zijn houten vriendje een lieve baby.

Regisseur en acteurs

 • Arild Østin Ommundsen portrait

  Arild Østin Ommundsen

  Director

 • Adrian Grønnevik Smith portrait

  Adrian Grønnevik Smith

  Lillebror

 • Åsleik Engmark portrait

  Åsleik Engmark

  Knerten (Voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Mor

 • Jan Gunnar Røise portait

  Jan Gunnar Røise

  Far

 • Petrus Andreas Christensen portrait

  Petrus Andreas Christensen

  Philip

 • Andreas Cappelen portait

  Andreas Cappelen

  Doktor

 • Trond Fausa Aurvåg portait

  Trond Fausa Aurvåg

  Lille-Knerten (voice)

 • Minken Fosheim portrait

  Minken Fosheim

  Mormor

 • Nils Jørgen Kaalstad portait

  Nils Jørgen Kaalstad

  Politimann

 • Sampda Sharma portait

  Sampda Sharma

  Karoline (voice) (as Samsaya)

Trailers

Waar is Knoester?

Op zoek naar Waar is Knoester?? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Waar is Knoester? streamen

Het streamen van movies als Waar is Knoester? heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Waar is Knoester? waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Waar is Knoester? dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Waar is Knoester? downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Waar is Knoester? te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Waar is Knoester? torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Waar is Knoester? trailer

Weet je nog niet zeker of Waar is Knoester? jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.