Loro
Bekijk de trailer

Kijk Loro

Moeite met waar je nou Loro moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Loro

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Loro draait?

Samenvatting

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Toni Servillo portait

  Toni Servillo

  Silvio Berlusconi

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Gianpaolo Tarantini

 • Elena Sofia Ricci portait

  Elena Sofia Ricci

  Veronica Lario

 • Ricky Memphis portait

  Ricky Memphis

  Stefano Ricucci

 • Roberto Herlitzka portait

  Roberto Herlitzka

  Actor

 • Alessia Fabiani portrait

  Alessia Fabiani

  Actor

 • Roberto De Francesco portait

  Roberto De Francesco

  Actor

 • Dario Cantarelli portait

  Dario Cantarelli

  Actor

Trailers

Loro

Benieuwd naar Loro? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Loro draait.

Loro in de bioscoop

Loro draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Loro.

Loro streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Loro te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Loro een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Loro zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Loro torrent

Op zoek naar een torrent van Loro? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Loro zonder zorgen.

Loro downloaden

Als Loro binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Loro trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Loro de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.