Mein Blind Date mit dem Leben
%
71

Mein Blind Date mit dem Leben

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mein Blind Date mit dem Leben

Moeite met waar je nou Mein Blind Date mit dem Leben moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mein Blind Date mit dem Leben

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Saliya staat op het punt zijn studie af te ronden en hoeft alleen nog maar stage te lopen als het noodlot toeslaat: hij wordt opeens bijna blind. Desondanks slaagt hij erin een stageplek te bemachtigen in een luxehotel in München zonder dat iemand zijn visuele beperking doorheeft. Alleen zijn collega Max heeft hem door, maar besluit hem te helpen.

Regisseur en acteurs

 • Marc Rothemund portrait

  Marc Rothemund

  Director

 • Kostja Ullmann portait

  Kostja Ullmann

  Saliya Kahawatte

 • Uwe Preuss portait

  Uwe Preuss

  Augenarzt

 • Anna Maria Mühe portait

  Anna Maria Mühe

  Laura

Trailers

Mein Blind Date mit dem Leben

Zin om Mein Blind Date mit dem Leben lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Mein Blind Date mit dem Leben te bekijken voor je op een rijtje.

Mein Blind Date mit dem Leben downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Mein Blind Date mit dem Leben downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mein Blind Date mit dem Leben. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Mein Blind Date mit dem Leben er ook in SD heel goed uit.

Mein Blind Date mit dem Leben streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Mein Blind Date mit dem Leben net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Mein Blind Date mit dem Leben hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Mein Blind Date mit dem Leben helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Mein Blind Date mit dem Leben torrent

Denk je dat je om Mein Blind Date mit dem Leben te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Mein Blind Date mit dem Leben trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Mein Blind Date mit dem Leben de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.