My Foolish Heart

My Foolish Heart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk My Foolish Heart

Moeite met waar je nou My Foolish Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor My Foolish Heart

Samenvatting

Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Regisseur en acteurs

 • Rolf van Eijk portrait

  Rolf van Eijk

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Steve Wall portrait

  Steve Wall

  Actor

 • Arjan Ederveen portrait

  Arjan Ederveen

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Lynsey Beauchamp portrait

  Lynsey Beauchamp

  Actor

 • Paloma Aguilera Valdebenito portrait

  Paloma Aguilera Valdebenito

  Actor

Trailers

My Foolish Heart

Benieuwd naar My Foolish Heart? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar My Foolish Heart draait.

My Foolish Heart in de bioscoop

My Foolish Heart draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor My Foolish Heart.

My Foolish Heart streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra My Foolish Heart te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat My Foolish Heart een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je My Foolish Heart zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

My Foolish Heart torrent

Op zoek naar een torrent van My Foolish Heart? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je My Foolish Heart zonder zorgen.

My Foolish Heart downloaden

Als My Foolish Heart binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

My Foolish Heart trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of My Foolish Heart de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.