RBG
%
81

RBG

Bekijk de trailer

Kijk RBG

Moeite met waar je nou RBG moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De documentaire RBG geeft ons een unieke inkijk in het uitzonderlijke leven van opperrechter aan het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten; Ruth Bader Ginsburg. Heldin, icoon, rebel en dwarsligger. In 1980 werd Ginsburg door president Jimmy Carter benoemd tot rechter van het Hof van Beroep voor het circuit van het District of Columbia in Washington D.C., waar ze werkte tot Bill Clinton haar in 1993 voordroeg als rechter van het federale Hooggerechtshof. De 85-jarige rechter beoefent nog steeds haar ambt aan ’s lands hoogste rechtsprekende instantie en heeft op dit punt een indrukwekkende stempel gedrukt op de democratische partij in Amerika, voornamelijk rondom de gelijkheid van mannen en vrouwen. Hiermee werd ze onverwacht een icoon binnen de popcultuur (Notorious R.B.G.) en een voorbeeld voor veel vrouwen. Haar unieke reis naar de hoogste rechtbank in Amerika is grotendeels onbekend, zelfs voor haar grootste fans. Tot dit moment. Het levensverhaal van Ruth Bader Ginsburg is ook verfilmd als speelfilm On The Basis of Sex, met Felicity Jones in de hoofdrol. Deze zal vanaf 7 maart 2019 te zien zijn in de bioscoop.

Regisseur en acteurs

 • Betsy West portrait

  Betsy West

  Director

 • Julie Cohen portrait

  Julie Cohen

  Director

 • Ruth Bader Ginsburg portrait

  Ruth Bader Ginsburg

  Herself

 • Jane C. Ginsburg portrait

  Jane C. Ginsburg

  Herself

 • James Steven Ginsberg portrait

  James Steven Ginsberg

  Himself

 • Nina Totenberg portrait

  Nina Totenberg

  Herself

 • Clara Spera portrait

  Clara Spera

  Herself

 • Gloria Steinem portait

  Gloria Steinem

  Herself

 • Martin D. Ginsburg portrait

  Martin D. Ginsburg

  Himself (archive footage)

 • Antonin Scalia portrait

  Antonin Scalia

  Himself (archive footage)

 • Bill Clinton portait

  Bill Clinton

  Himself

 • Sharron Frontiero portrait

  Sharron Frontiero

  Herself

 • Orrin Hatch portrait

  Orrin Hatch

  Himself

 • Lilly Ledbetter portrait

  Lilly Ledbetter

  Herself

 • Stephen Wiesenfeld portrait

  Stephen Wiesenfeld

  Himself

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Ruth Bader Ginsburg (Archive Footage)

 • The Notorious B.I.G. portrait

  The Notorious B.I.G.

  Himself (archive footage)

Trailers

RBG

Zin om RBG lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om RBG te bekijken voor je op een rijtje.

RBG downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je RBG downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van RBG. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet RBG er ook in SD heel goed uit.

RBG streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je RBG net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je RBG hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je RBG helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

RBG torrent

Denk je dat je om RBG te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

RBG trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of RBG de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.