Replicas

Replicas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Replicas

Moeite met waar je nou Replicas moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Replicas

Bekijk nog 30 bronnen

Weten in welke bioscopen Replicas draait?

Samenvatting

Neurowetenschapper William experimenteert met het klonen van mensen. Wanneer zijn vrouw Mona en hun drie kinderen omkomen bij een gruwelijk auto-ongeluk twijfelt hij geen moment: met hulp van collega-wetenschapper én beste vriend Ed brengt William zijn geliefden weer tot leven. Mona en de kinderen zijn echter niet op de hoogte van het ongeluk en hun 'tweede leven'. Wanneer zijn experiment door de autoriteiten niet onopgemerkt blijft gaat William steeds verder om zijn gezin bij zich te houden.

Regisseur en acteurs

 • Jeffrey Nachmanoff portrait

  Jeffrey Nachmanoff

  Director

 • Keanu Reeves portait

  Keanu Reeves

  William Foster

 • Alice Eve portait

  Alice Eve

  Mona Foster

 • Thomas Middleditch portait

  Thomas Middleditch

  Actor

 • Emjay Anthony portait

  Emjay Anthony

  Matt Foster

 • Emily Alyn Lind portait

  Emily Alyn Lind

  Sophie Foster

 • Nyasha Hatendi portrait

  Nyasha Hatendi

  Scott

 • Amber Rivera portrait

  Amber Rivera

  Margaret

 • Jeffrey Holsman portrait

  Jeffrey Holsman

  Blue Eyes

 • John Ortiz portait

  John Ortiz

  Jones

Trailers

Replicas

Benieuwd naar Replicas? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Replicas draait.

Replicas in de bioscoop

Replicas draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Replicas.

Replicas streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Replicas te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Replicas een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Replicas zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Replicas torrent

Op zoek naar een torrent van Replicas? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Replicas zonder zorgen.

Replicas downloaden

Als Replicas binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Replicas trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Replicas de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.