Scarface
%
83

Scarface

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scarface

Moeite met waar je nou Scarface moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scarface

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De Cubaanse crimineel Tony Montana weet zich langzaam in de drugswereld van Florida op te werken. Na een tijdje begint hij zijn eigen imperium op te bouwen, waarbij hij iedereen uitschakelt die hem in de weg zit.

Regisseur en acteurs

 • Brian De Palma portrait

  Brian De Palma

  director

 • Ángel Salazar portrait

  Ángel Salazar

  actor

 • Harris Yulin portrait

  Harris Yulin

  actor

 • Paul Shenar portrait

  Paul Shenar

  actor

 • F. Murray Abraham portrait

  F. Murray Abraham

  actor

 • Miriam Colon portrait

  Miriam Colon

  actor

 • Robert Loggia portrait

  Robert Loggia

  actor

 • Mary Elizabeth Mastrantonio portrait

  Mary Elizabeth Mastrantonio

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Al Pacino portrait

  Al Pacino

  actor

Trailers

Scarface

Benieuwd naar Scarface? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Scarface kunt bekijken.

Scarface streamen

Wil je Scarface streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Scarface gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Scarface downloaden

movies als Scarface kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Scarface. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scarface. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Scarface torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Scarface te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Scarface trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Scarface je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!