Sharknado 2: The Second One
%
41

Sharknado 2: The Second One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sharknado 2: The Second One

Moeite met waar je nou Sharknado 2: The Second One moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sharknado 2: The Second One

Samenvatting

Een orkaan van de buitencategorie buldert over New York en de enorme vloedgolven verspreiden duizenden haaien over de stad. Fin, die toevallig in de stad is, gaat opnieuw de strijd aan met de bloeddorstige monsters.

Regisseur en acteurs

 • Anthony C. Ferrante portrait

  Anthony C. Ferrante

  director

 • Kurt Angle portrait

  Kurt Angle

  actor

 • Stephanie Abrams portrait

  Stephanie Abrams

  actor

 • Judd Hirsch portrait

  Judd Hirsch

  actor

 • Dante Palminteri portrait

  Dante Palminteri

  actor

 • Courtney Baxter portrait

  Courtney Baxter

  actor

 • Kari Wuhrer portrait

  Kari Wuhrer

  actor

 • Mark McGrath portrait

  Mark McGrath

  actor

 • Vivica A. Fox portrait

  Vivica A. Fox

  actor

 • Tara Reid portrait

  Tara Reid

  actor

 • Ian Ziering portrait

  Ian Ziering

  actor

Trailers

Sharknado 2: The Second One

Wil je Sharknado 2: The Second One kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Sharknado 2: The Second One streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Sharknado 2: The Second One niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Sharknado 2: The Second One zelfs gratis bekijken.

Sharknado 2: The Second One downloaden

Wil je Sharknado 2: The Second One ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Sharknado 2: The Second One overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Sharknado 2: The Second One torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Sharknado 2: The Second One is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Sharknado 2: The Second One trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Sharknado 2: The Second One de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.