The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De dagen van de georganiseerde misdaad in Gotham City lijken dankzij Batman en Gordon geteld te zijn. Officier van justitie Harvey Dent sluit de criminelen met tientallen tegelijk op en wordt in Gotham City als reddende engel beschouwd. Maar net wanneer het drietal denkt dat ze de beslissende slag tegen de maffia zullen winnen, duikt met de Joker een nieuwe, gevaarlijke tegenstander op.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

Op zoek naar The Dark Knight? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Dark Knight streamen

Het streamen van movies als The Dark Knight heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Dark Knight waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Dark Knight dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Dark Knight downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Dark Knight te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Dark Knight torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Dark Knight trailer

Weet je nog niet zeker of The Dark Knight jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.