The Greatest Showman

The Greatest Showman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Greatest Showman

Moeite met waar je nou The Greatest Showman moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Greatest Showman

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen The Greatest Showman draait?

Samenvatting

THE GREATEST SHOWMAN is an original musical inspired by the life of P.T. Barnum, starring Hugh Jackman. Barnum was a visionary who rose from nothing to create the "Greatest Show on Earth", a spectacle and celebration of his larger-than-life imagination that captivated audiences around the globe.

Regisseur en acteurs

 • Michael Gracey portrait

  Michael Gracey

  Director

 • Hugh Jackman portait

  Hugh Jackman

  P.T. Barnum

 • Michelle Williams portait

  Michelle Williams

  Charity Barnum

 • Rebecca Ferguson portait

  Rebecca Ferguson

  Jenny Lind

 • Zac Efron portait

  Zac Efron

  Phillip

 • Zendaya portait

  Zendaya

  Actor

 • Fredric Lehne portait

  Fredric Lehne

  Mr. Hallett

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  WD Wheeler

 • Paul Sparks portait

  Paul Sparks

  James Gordon Bennett

 • Diahann Carroll portait

  Diahann Carroll

  Joice Heth

 • Natasha Liu Bordizzo portait

  Natasha Liu Bordizzo

  Deng Yan

 • Marko Caka portait

  Marko Caka

  Jenny Lind's Art Designer

 • Skylar Dunn portait

  Skylar Dunn

  Young Charity

 • Isaac Eshete portrait

  Isaac Eshete

  Lewis

Trailers

The Greatest Showman

Benieuwd naar The Greatest Showman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar The Greatest Showman draait.

The Greatest Showman in de bioscoop

The Greatest Showman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Greatest Showman.

The Greatest Showman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Greatest Showman te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat The Greatest Showman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Greatest Showman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Greatest Showman torrent

Op zoek naar een torrent van The Greatest Showman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Greatest Showman zonder zorgen.

The Greatest Showman downloaden

Als The Greatest Showman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Greatest Showman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Greatest Showman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.