Incredibles 2
%
100

Incredibles 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Incredibles 2

Moeite met waar je nou Incredibles 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Incredibles 2

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Incredibles 2 draait?

Samenvatting

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack's groeiende superkrachten... Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Regisseur en acteurs

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Helen Parr / Elastigirl (voice)

 • Sarah Vowell portait

  Sarah Vowell

  Violet Parr (voice)

 • Raymond Ochoa portait

  Raymond Ochoa

  Dash Parr (voice)

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Lucius Best / Frozone (voice)

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via spoofd.net. Download nu de app!

Download de app:

Incredibles 2

Benieuwd naar Incredibles 2? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar Incredibles 2 draait.

Incredibles 2 in de bioscoop

Incredibles 2 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Incredibles 2.

Incredibles 2 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Incredibles 2 te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat Incredibles 2 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Incredibles 2 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Incredibles 2 torrent

Op zoek naar een torrent van Incredibles 2? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Incredibles 2 zonder zorgen.

Incredibles 2 downloaden

Als Incredibles 2 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Incredibles 2 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Incredibles 2 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.