The Keeper
%
52

The Keeper

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Keeper

Moeite met waar je nou The Keeper moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Keeper

Samenvatting

Roland Sallinger, een politieagent uit Los Angeles ontsnapt aan de dood, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Rolland Sallinger

 • Luce Rains portait

  Luce Rains

  Jason Cross

 • Liezl Carstens portrait

  Liezl Carstens

  Nikita Wells

 • Kisha Sierra portrait

  Kisha Sierra

  Actor

 • Arron Shiver portait

  Arron Shiver

  Actor

 • Brian Keith Gamble portrait

  Brian Keith Gamble

  Actor

Trailers

The Keeper

Op zoek naar The Keeper? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Keeper streamen

Het streamen van movies als The Keeper heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Keeper waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Keeper dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Keeper downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Keeper te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Keeper torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Keeper trailer

Weet je nog niet zeker of The Keeper jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.