The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

Bekijk de trailer

Kijk The Old Man and the Gun

Moeite met waar je nou The Old Man and the Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford), een van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw, gaat door het leven als een gentleman met bijhorende luxe en weelde. Alles lijkt compleet op het moment dat hij de vrouw van zijn leven ontmoet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) zijn zinnen op hem zet ontstaat er een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charme van Forrest moeilijk kan weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Forrest Tucker

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  John Hunt

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Jewel

 • Danny Glover portait

  Danny Glover

  Actor

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Actor

 • Tika Sumpter portait

  Tika Sumpter

  Maureen Hunt

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Actor

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Actor

 • Robert Longstreet portait

  Robert Longstreet

  Stephen Beckley Jr.

Trailers

The Old Man and the Gun

Benieuwd naar The Old Man and the Gun? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Old Man and the Gun kunt bekijken.

The Old Man and the Gun streamen

Wil je The Old Man and the Gun streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Old Man and the Gun gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Old Man and the Gun downloaden

movies als The Old Man and the Gun kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Old Man and the Gun. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Old Man and the Gun. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Old Man and the Gun torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Old Man and the Gun te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Old Man and the Gun trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Old Man and the Gun je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!