The Prodigy

The Prodigy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Prodigy

Moeite met waar je nou The Prodigy moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Prodigy

Bekijk nog 72 bronnen

Weten in welke bioscopen The Prodigy draait?

Samenvatting

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt

Regisseur en acteurs

 • Nicholas McCarthy portait

  Nicholas McCarthy

  Director

 • Taylor Schilling portait

  Taylor Schilling

  Actor

 • Jackson Robert Scott portait

  Jackson Robert Scott

  Actor

 • Brittany Allen portait

  Brittany Allen

  Margaret St. James

 • Oluniké Adeliyi portait

  Oluniké Adeliyi

  Rebecca

Trailers

The Prodigy

Benieuwd naar The Prodigy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar The Prodigy draait.

The Prodigy in de bioscoop

The Prodigy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Prodigy.

The Prodigy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Prodigy te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat The Prodigy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Prodigy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Prodigy torrent

Op zoek naar een torrent van The Prodigy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Prodigy zonder zorgen.

The Prodigy downloaden

Als The Prodigy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Prodigy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Prodigy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.