The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

Bekijk de trailer

Kijk The Sisters Brothers

Moeite met waar je nou The Sisters Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d'Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d'Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Regisseur en acteurs

 • Jacques Audiard portait

  Jacques Audiard

  Director

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Hermann Kermit Warm

 • Joaquin Phoenix portait

  Joaquin Phoenix

  Eli Sisters

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Charlie Sisters

 • Riz Ahmed portait

  Riz Ahmed

  Morris

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Head Trapper

 • Rebecca Root portrait

  Rebecca Root

  Mayfield

 • Ian Reddington portrait

  Ian Reddington

  The Father

 • Philip Rosch portait

  Philip Rosch

  Storekeeper

Trailers

The Sisters Brothers

Veel gehoord over The Sisters Brothers en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Sisters Brothers heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Sisters Brothers streamen

Wil je The Sisters Brothers, de movie met Jake Gyllenhaal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Sisters Brothers zelfs gratis kijken.

The Sisters Brothers downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Sisters Brothers ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Sisters Brothers er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Sisters Brothers torrent

Op zoek naar een torrent van The Sisters Brothers? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Sisters Brothers te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Sisters Brothers trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Sisters Brothers. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.