The Square
%
81

The Square

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Square

Moeite met waar je nou The Square moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Square

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Satirische thriller - winnaar van de Gouden Palm - waarin de onorthodoxe reclamecampagne van een museum voor de nodige commotie zorgt. Het leven van Christian, de gerespecteerde curator van het museum, dreigt hierdoor de ontsporen.

Regisseur en acteurs

 • Ruben Östlund portait

  Ruben Östlund

  Director

 • Claes Bang portait

  Claes Bang

  Christian

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Anne

 • Terry Notary portait

  Terry Notary

  Oleg

 • Christopher Læssø portait

  Christopher Læssø

  Michael

 • Dominic West portait

  Dominic West

  Julian

 • Marina Schiptjenko portait

  Marina Schiptjenko

  Herself

Trailers

The Square

Benieuwd naar The Square? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Square kunt bekijken.

The Square streamen

Wil je The Square streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Square gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Square downloaden

movies als The Square kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Square. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Square. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Square torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Square te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Square trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Square je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!