The State against Mandela and the Others

The State against Mandela and the Others

Bekijk de trailer

Kijk The State against Mandela and the Others

Moeite met waar je nou The State against Mandela and the Others moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 2018 is het 100 jaar geleden dat Nelson Mandela is geboren. Tijdens het historische proces in 1963/1964 stonden naast Mandela nog acht andere mannen terecht die op het punt stonden om veroordeeld te worden tot de doodstraf. Allen streden ze voor hetzelfde doel: het einde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Aan de hand van recent herontdekte geluidsarchieven worden we mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. De rechtszaak is weergegeven in gestileerde animaties. Ook leren we in interviews de mannen kennen die hier naast Mandela stonden en vochten tegen het apartheidsregime. Deze unieke combinatie toont hoe deze mannen een rechtszaak, die gericht was op het uitroeien van de anti-apartheidsbeweging, omdraaien in een historische aanklacht tegen onderdrukking.

Regisseur en acteurs

  • Gilles Porte portait

    Gilles Porte

    Director

  • Nicolas Champeaux portrait

    Nicolas Champeaux

    Director

Trailers

The State against Mandela and the Others

Veel gehoord over The State against Mandela and the Others en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The State against Mandela and the Others heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The State against Mandela and the Others streamen

Wil je The State against Mandela and the Others, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The State against Mandela and the Others zelfs gratis kijken.

The State against Mandela and the Others downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The State against Mandela and the Others ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The State against Mandela and the Others er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The State against Mandela and the Others torrent

Op zoek naar een torrent van The State against Mandela and the Others? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The State against Mandela and the Others te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The State against Mandela and the Others trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The State against Mandela and the Others. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.