The State against Mandela and the Others

The State against Mandela and the Others

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The State against Mandela and the Others

Moeite met waar je nou The State against Mandela and the Others moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The State against Mandela and the Others

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen The State against Mandela and the Others draait?

Samenvatting

In 2018 is het 100 jaar geleden dat Nelson Mandela is geboren. Tijdens het historische proces in 1963/1964 stonden naast Mandela nog acht andere mannen terecht die op het punt stonden om veroordeeld te worden tot de doodstraf. Allen streden ze voor hetzelfde doel: het einde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Aan de hand van recent herontdekte geluidsarchieven worden we mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. De rechtszaak is weergegeven in gestileerde animaties. Ook leren we in interviews de mannen kennen die hier naast Mandela stonden en vochten tegen het apartheidsregime. Deze unieke combinatie toont hoe deze mannen een rechtszaak, die gericht was op het uitroeien van de anti-apartheidsbeweging, omdraaien in een historische aanklacht tegen onderdrukking.

Regisseur en acteurs

  • Gilles Porte portait

    Gilles Porte

    Director

  • Nicolas Champeaux portrait

    Nicolas Champeaux

    Director

Trailers

The State against Mandela and the Others

Benieuwd naar The State against Mandela and the Others? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met spoofd.net weet je binnen no-time waar The State against Mandela and the Others draait.

The State against Mandela and the Others in de bioscoop

The State against Mandela and the Others draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The State against Mandela and the Others.

The State against Mandela and the Others streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The State against Mandela and the Others te streamen is, vind je een link op spoofd.net. Weet je al zeker dat The State against Mandela and the Others een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The State against Mandela and the Others zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The State against Mandela and the Others torrent

Op zoek naar een torrent van The State against Mandela and the Others? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The State against Mandela and the Others zonder zorgen.

The State against Mandela and the Others downloaden

Als The State against Mandela and the Others binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The State against Mandela and the Others trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The State against Mandela and the Others de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.