Unthinkable
%
71

Unthinkable

Nu kijken

Kijk Unthinkable

Moeite met waar je nou Unthinkable moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unthinkable

Samenvatting

Ergens in Amerika staan drie nucleaire wapens op scherp, klaar om te ontploffen. Eén man weet waar ze zijn. Hoe ver gaat de overheid om deze man aan het praten te krijgen? De dreiging is in deze tijd zo goed voorstelbaar, dat het scenario niet als fictie kan worden afgedaan. Overheden, waar ook ter wereld, worstelen met hetzelfde dilemma. De grote vraag blijft: Is het schenden van de rechten van de mens geoorloofd om mensenlevens te redden.

Regisseur en acteurs

 • Gregor Jordan portrait

  Gregor Jordan

  Director

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Michael Sheen portrait

  Michael Sheen

  Actor

 • Brandon Routh portrait

  Brandon Routh

  Actor

 • Martin Donovan portrait

  Martin Donovan

  Actor

 • Carrie-Anne Moss portrait

  Carrie-Anne Moss

  Actor

Unthinkable

Unthinkable streamen

Unthinkable streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Unthinkable downloaden

Zin om Unthinkable te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Unthinkable te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Unthinkable torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Unthinkable makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Unthinkable trailer

Wil je er zeker van zijn dat Unthinkable jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.