Unthinkable
%
71

Unthinkable

Nu kijken

Kijk Unthinkable

Moeite met waar je nou Unthinkable moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unthinkable

Samenvatting

Ergens in Amerika staan drie nucleaire wapens op scherp, klaar om te ontploffen. Eén man weet waar ze zijn. Hoe ver gaat de overheid om deze man aan het praten te krijgen? De dreiging is in deze tijd zo goed voorstelbaar, dat het scenario niet als fictie kan worden afgedaan. Overheden, waar ook ter wereld, worstelen met hetzelfde dilemma. De grote vraag blijft: Is het schenden van de rechten van de mens geoorloofd om mensenlevens te redden.

Regisseur en acteurs

 • Gregor Jordan portrait

  Gregor Jordan

  Director

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Michael Sheen portrait

  Michael Sheen

  Actor

 • Brandon Routh portrait

  Brandon Routh

  Actor

 • Martin Donovan portrait

  Martin Donovan

  Actor

 • Carrie-Anne Moss portrait

  Carrie-Anne Moss

  Actor

Unthinkable

Benieuwd naar Unthinkable? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Unthinkable kunt bekijken.

Unthinkable streamen

Wil je Unthinkable streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Unthinkable gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Unthinkable downloaden

movies als Unthinkable kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Unthinkable. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Unthinkable. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Unthinkable torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Unthinkable te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Unthinkable trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Unthinkable je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!