Welcome Home

Welcome Home

Bekijk de trailer

Kijk Welcome Home

Moeite met waar je nou Welcome Home moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bryan en Cassie besluiten hun opgebrande huwelijk nog een kans te geven door een romantische villa op het Italiaanse platteland te huren. Cassie’s aandacht wordt meteen getrokken door de knappe en intimiderende buurman Federico, iets waar Bryan zich bedreigd door voelt. Federico maakt gretig gebruik van Bryan’s jaloezie om Cassie in te pakken en speelt de twee tegen elkaar uit. Langzaam raken Bryan en Cassie verstrikt in een prikkelend en gevaarlijk spel waarin Federico alle touwtjes in handen heeft.

Regisseur en acteurs

 • George Ratliff portrait

  George Ratliff

  Director

 • Emily Ratajkowski portrait

  Emily Ratajkowski

  Actor

 • Aaron Paul portrait

  Aaron Paul

  Actor

 • Riccardo Scamarcio portrait

  Riccardo Scamarcio

  Actor

Trailers

Welcome Home

Welcome Home streamen

Welcome Home streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Welcome Home downloaden

Zin om Welcome Home te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Welcome Home te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Welcome Home torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Welcome Home makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Welcome Home trailer

Wil je er zeker van zijn dat Welcome Home jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.