Vragen/feedback

Kan ik met hulp van spoofd.net alle films en series zien?

spoofd.net is een zoekmachine die je veilig en snel naar de films en series kan leiden die beschikbaar zijn in Nederland. spoofd.net biedt zelf geen content aan, maar wijst de weg naar de verschillende aanbieders van films en series. Wat zij kunnen aanbieden brengt spoofd.net zo goed mogelijk voor je in beeld. Het zijn namelijk een heleboel films en series.
Er zijn films en series die niet kunnen worden aangeboden. Bijvoorbeeld omdat ze op het moment van zoeken (nog) niet beschikbaar zijn bij een van de aanbieders in Nederland. Of omdat de informatie over die film of serie - van bepaalde aanbieders - nog niet in spoofd.net is verwerkt. spoofd.net is niet aansprakelijk voor prijsafwijkingen en afwijkingen tussen het aanbod van films en series bij de aanbieders en in de app en/of website.
spoofd.net geeft alleen het aanbod van Bol.com zelf weer. En dus niet van alle partneraanbieders die via Bol.com wel gezocht en soms gevonden kunnen worden. Het is ons bekend dat er verschillen zijn tussen het aanbod dat Netflix zelf toont en dat via spoofd.net wordt gevonden. Aanpassingen in het Netflix-aanbod worden met enige vertraging doorgevoerd in spoofd.net.
spoofd.net werkt er hard aan om het aanbod en aantal aanbieders uit te breiden en te actualiseren. Je kunt de film of serie die je vindt wel aan je watchlist toevoegen op de app. Dan houdt spoofd.net je op de hoogte wanneer de film of serie beschikbaar komt.
Mis je een film of een serie? Ontbreekt er een aanbieder? Of wil je spoofd.net ergens op attenderen? Laat het ons dan vooral weten door een e-mail te sturen naar info@spoofd.net.

Vind films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het aanbod vind je via spoofd.net. Download nu de app!

Download de app: