Banshee
%
84

Banshee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banshee

Moeite met waar je nou Banshee moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banshee

Samenvatting

Banshee gaat over een voormalig veroordeelde meesterdief, Lucas Hood, die zich voordoet als de nieuwe sheriff van Banshee, Pennsylvania, een dorpje met een grote Amish-populatie. Als sheriff moet hij zorgen voor gerechtigheid, maar tegelijkertijd misbruikt hij zijn aangemeten positie om zijn criminele activiteiten verderzetten. In beide rollen krijgt hij af te rekenen met een reeks vijanden, waaronder de gangsters die hij jaren geleden verraadde.

Regisseur en acteurs

 • Antony Starr portait

  Antony Starr

  Lucas Hood

 • Ivana Miličević portait

  Ivana Miličević

  Anastasia / Carrie Hopewell

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Kai Proctor

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Sugar Bates

 • Matthew Rauch portait

  Matthew Rauch

  Clay Burton

 • Hoon Lee portait

  Hoon Lee

  Job

 • Matt Servitto portait

  Matt Servitto

  Deputy Brock Lotus

 • Ryann Shane portait

  Ryann Shane

  Deva Hopewell

 • Lili Simmons portait

  Lili Simmons

  Rebecca Bowman

 • Tom Pelphrey portait

  Tom Pelphrey

  Kurt Bunker

 • Chris Coy portait

  Chris Coy

  Calvin Bunker

Trailers

Banshee

Zin om Banshee lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Banshee te bekijken voor je op een rijtje.

Banshee downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Banshee downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Banshee. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Banshee er ook in SD heel goed uit.

Banshee streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Banshee net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Banshee hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Banshee helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Banshee torrent

Denk je dat je om Banshee te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Banshee trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Banshee de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.