Blindspot
%
76

Blindspot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blindspot

Moeite met waar je nou Blindspot moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blindspot

Samenvatting

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages.

Regisseur en acteurs

 • Sullivan Stapleton portait

  Sullivan Stapleton

  Kurt Weller

 • Jaimie Alexander portait

  Jaimie Alexander

  Jane Doe

 • Rob Brown portait

  Rob Brown

  Edgar Reade

 • Audrey Esparza portait

  Audrey Esparza

  Tasha Zapata

 • Ashley Johnson portait

  Ashley Johnson

  Patterson Leung

 • Ukweli Roach portait

  Ukweli Roach

  Dr. Robert Borden

 • Luke Mitchell portait

  Luke Mitchell

  Roman

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Shepherd

 • Archie Panjabi portait

  Archie Panjabi

  Nas Kamal

Trailers

Blindspot

Veel gehoord over Blindspot en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blindspot heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blindspot streamen

Wil je Blindspot, de serie met Sullivan Stapleton, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blindspot zelfs gratis kijken.

Blindspot downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blindspot ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blindspot er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blindspot torrent

Op zoek naar een torrent van Blindspot? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blindspot te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blindspot trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blindspot. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.