Designated Survivor
%
79

Designated Survivor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Designated Survivor

Moeite met waar je nou Designated Survivor moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Designated Survivor

Samenvatting

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

Regisseur en acteurs

 • Tanner Buchanan portrait

  Tanner Buchanan

  actor

 • LaMonica Garrett portrait

  LaMonica Garrett

  actor

 • Italia Ricci portrait

  Italia Ricci

  actor

 • Adan Canto portrait

  Adan Canto

  actor

 • Kal Penn portrait

  Kal Penn

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • Natascha McElhone portrait

  Natascha McElhone

  actor

 • Kiefer Sutherland portrait

  Kiefer Sutherland

  actor

Trailers

Designated Survivor

Veel gehoord over Designated Survivor en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Designated Survivor heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Designated Survivor streamen

Wil je Designated Survivor, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Designated Survivor zelfs gratis kijken.

Designated Survivor downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Designated Survivor ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Designated Survivor er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Designated Survivor torrent

Op zoek naar een torrent van Designated Survivor? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Designated Survivor te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Designated Survivor trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Designated Survivor. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.