Designated Survivor
%
79

Designated Survivor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Designated Survivor

Moeite met waar je nou Designated Survivor moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Designated Survivor

Samenvatting

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

Regisseur en acteurs

 • Tanner Buchanan portrait

  Tanner Buchanan

  actor

 • LaMonica Garrett portrait

  LaMonica Garrett

  actor

 • Italia Ricci portrait

  Italia Ricci

  actor

 • Adan Canto portrait

  Adan Canto

  actor

 • Kal Penn portrait

  Kal Penn

  actor

 • Maggie Q portrait

  Maggie Q

  actor

 • Natascha McElhone portrait

  Natascha McElhone

  actor

 • Kiefer Sutherland portrait

  Kiefer Sutherland

  actor

Trailers

Designated Survivor

Benieuwd naar Designated Survivor? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Designated Survivor kunt bekijken.

Designated Survivor streamen

Wil je Designated Survivor streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Designated Survivor gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Designated Survivor downloaden

series als Designated Survivor kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Designated Survivor. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Designated Survivor. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Designated Survivor torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Designated Survivor te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Designated Survivor trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Designated Survivor je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!