Elementary
%
79

Elementary

Nu kijken

Kijk Elementary

Moeite met waar je nou Elementary moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Elementary

Samenvatting

Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Samen met Dr. Joan Watson weet hij moordzaak na moordzaak op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Michael Hill portrait

  Jon Michael Hill

  actor

 • Aidan Quinn portrait

  Aidan Quinn

  actor

 • Lucy Liu portrait

  Lucy Liu

  actor

 • Jonny Lee Miller portrait

  Jonny Lee Miller

  actor

Elementary

Wil je Elementary kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Elementary op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Elementary met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Elementary downloaden

Het downloaden van Elementary is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Elementary ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Elementary streamen

Het streamen van Elementary heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Elementary online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Elementary kijkt. Ideaal!

Elementary torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Elementary. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Elementary trailer

Bekijk eerst even de trailer van Elementary voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.