Flashpoint
%
78

Flashpoint

Nu kijken

Kijk Flashpoint

Moeite met waar je nou Flashpoint moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Flashpoint

Samenvatting

De Strategic Response Unit is een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aankan, op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • David Paetkau portait

  David Paetkau

  Sam Braddock

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Gregory Parker

 • Amy Jo Johnson portait

  Amy Jo Johnson

  Jules Callaghan

 • Hugh Dillon portait

  Hugh Dillon

  Ed Lane

 • Sergio Di Zio portait

  Sergio Di Zio

  Mike Scarlatti

 • Tattiawna Jones portait

  Tattiawna Jones

  Winnie Camden

 • Jack Knight portrait

  Jack Knight

  Dean Parker

 • Olunike Adeliyi portrait

  Olunike Adeliyi

  Leah Kerns

Flashpoint

Zin om Flashpoint lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Flashpoint te bekijken voor je op een rijtje.

Flashpoint downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Flashpoint downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Flashpoint. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Flashpoint er ook in SD heel goed uit.

Flashpoint streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Flashpoint net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Flashpoint hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Flashpoint helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Flashpoint torrent

Denk je dat je om Flashpoint te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Flashpoint trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Flashpoint de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.