Friends
%
100

Friends

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Friends

Moeite met waar je nou Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Friends

Samenvatting

Over de vriendschap van zes twintigers die wonen en werken in Manhattan in New York.

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Aniston portait

  Jennifer Aniston

  Rachel Green

 • Courteney Cox portait

  Courteney Cox

  Monica Geller

 • Lisa Kudrow portait

  Lisa Kudrow

  Phoebe Buffay

 • Matt LeBlanc portait

  Matt LeBlanc

  Joey Tribbiani

 • Matthew Perry portait

  Matthew Perry

  Chandler Muriel Bing

 • David Schwimmer portait

  David Schwimmer

  Ross Geller

Trailers

Friends

Veel gehoord over Friends en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Friends heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Friends streamen

Wil je Friends, de serie met Jennifer Aniston, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Friends zelfs gratis kijken.

Friends downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Friends ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Friends er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Friends torrent

Op zoek naar een torrent van Friends? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Friends te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Friends trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Friends. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.