Glee
%
67

Glee

Nu kijken

Kijk Glee

Moeite met waar je nou Glee moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glee

Samenvatting

Over een groep leerlingen die lid worden van de zangclub van hun middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Lea Michele portait

  Lea Michele

  Rachel Berry

 • Naya Rivera portait

  Naya Rivera

  Santana Lopez

 • Jenna Ushkowitz portait

  Jenna Ushkowitz

  Tina Cohen-Chang

 • Kevin McHale portait

  Kevin McHale

  Artie Abrams

 • Chris Colfer portait

  Chris Colfer

  Kurt Hummel

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Sue Sylvester

 • Matthew Morrison portait

  Matthew Morrison

  Will Schuester

 • Harry Shum Jr. portait

  Harry Shum Jr.

  Mike Chang

Glee

Wil je Glee kijken? De serie van Lea Michele uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Glee op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Glee met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Glee downloaden

Het downloaden van Glee is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Glee ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Glee streamen

Het streamen van Glee heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Glee online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Glee kijkt. Ideaal!

Glee torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Glee. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Glee trailer

Bekijk eerst even de trailer van Glee voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.