Good Witch
%
73

Good Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Good Witch

Moeite met waar je nou Good Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Witch

Samenvatting

Een sceptische dokter uit de grote stad weet niet goed wat hij moet denken van een weduwe met magische krachten die met haar dochter in een stadje woont.

Regisseur en acteurs

 • Kylee Evans portrait

  Kylee Evans

  actor

 • Noah Cappe portrait

  Noah Cappe

  actor

 • Hannah Endicott-Douglas portrait

  Hannah Endicott-Douglas

  actor

 • Peter MacNeill portrait

  Peter MacNeill

  actor

 • Anthony Lemke portrait

  Anthony Lemke

  actor

 • Catherine Disher portrait

  Catherine Disher

  actor

 • James Denton portrait

  James Denton

  actor

 • Rhys Matthew Bond portrait

  Rhys Matthew Bond

  actor

 • Bailee Madison portrait

  Bailee Madison

  actor

 • Catherine Bell portrait

  Catherine Bell

  actor

Trailers

Good Witch

Wil je Good Witch kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Good Witch op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Good Witch met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Good Witch downloaden

Het downloaden van Good Witch is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Good Witch ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Good Witch streamen

Het streamen van Good Witch heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Good Witch online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Good Witch kijkt. Ideaal!

Good Witch torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Good Witch. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Good Witch trailer

Bekijk eerst even de trailer van Good Witch voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.