How I Met Your Mother
%
84

How I Met Your Mother

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk How I Met Your Mother

Moeite met waar je nou How I Met Your Mother moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor How I Met Your Mother

Samenvatting

Amerikaanse comedyserie over Ted en zijn zoektocht naar de ware liefde. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vier beste vrienden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

 • Cobie Smulders portrait

  Cobie Smulders

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Jason Segel portrait

  Jason Segel

  actor

 • Josh Radnor portrait

  Josh Radnor

  actor

Trailers

How I Met Your Mother

Benieuwd naar How I Met Your Mother? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als How I Met Your Mother kunt bekijken.

How I Met Your Mother streamen

Wil je How I Met Your Mother streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je How I Met Your Mother gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

How I Met Your Mother downloaden

series als How I Met Your Mother kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar How I Met Your Mother. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van How I Met Your Mother. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

How I Met Your Mother torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om How I Met Your Mother te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

How I Met Your Mother trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of How I Met Your Mother je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!