Jessie
%
59

Jessie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jessie

Moeite met waar je nou Jessie moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jessie

Samenvatting

Jessie, een tiener uit Texas, volgt haar droom en verhuist naar de Big Apple, waar ze een baan vindt als nanny voor een ambitieus gezin met vier drukke kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Chamberlin portrait

  Kevin Chamberlin

  actor

 • Skai Jackson portrait

  Skai Jackson

  actor

 • Karan Brar portrait

  Karan Brar

  actor

 • Cameron Boyce portrait

  Cameron Boyce

  actor

 • Peyton List portrait

  Peyton List

  actor

 • Debby Ryan portrait

  Debby Ryan

  actor

Trailers

Jessie

Zin om Jessie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Jessie te bekijken voor je op een rijtje.

Jessie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Jessie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Jessie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Jessie er ook in SD heel goed uit.

Jessie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Jessie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Jessie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Jessie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Jessie torrent

Denk je dat je om Jessie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Jessie trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Jessie de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.