Mr. Robot
%
86

Mr. Robot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mr. Robot

Moeite met waar je nou Mr. Robot moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mr. Robot

Samenvatting

Elliot Alderson werkt bij het internetsecuritybedrijf Allsafe waar hij wordt benaderd door hackergroep fsociety. Het doel van fsociety is om de multinational E Corp, dat door Allsafe wordt beveiligd, te vernietigen.

Regisseur en acteurs

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Elliot Alderson

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Mr. Robot

 • Portia Doubleday portait

  Portia Doubleday

  Angela Moss

 • Carly Chaikin portait

  Carly Chaikin

  Darlene

 • Michael Cristofer portait

  Michael Cristofer

  Philip Price

 • Stephanie Corneliussen portait

  Stephanie Corneliussen

  Joanna Wellick

 • Martin Wallström portait

  Martin Wallström

  Tyrell Wellick

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Special Agent Dominique "Dom" DiPierro

Trailers

Mr. Robot

Wil je Mr. Robot kijken? De serie van Rami Malek uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Mr. Robot op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Mr. Robot met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Mr. Robot downloaden

Het downloaden van Mr. Robot is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Mr. Robot ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Mr. Robot streamen

Het streamen van Mr. Robot heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Mr. Robot online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Mr. Robot kijkt. Ideaal!

Mr. Robot torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Mr. Robot. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Mr. Robot trailer

Bekijk eerst even de trailer van Mr. Robot voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.