Quantico
%
71

Quantico

Bekijk de trailer

Kijk Quantico

Moeite met waar je nou Quantico moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een kijkje in het leven van FBI-agenten in opleiding tijdens hun training in Quantico in Virginia. Wanneer een van hen wordt verdacht van terrorisme verandert hun leven drastisch.

Regisseur en acteurs

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Alex Parrish

 • Jake McLaughlin portait

  Jake McLaughlin

  Ryan Booth

 • Yasmine Al Massri portait

  Yasmine Al Massri

  Nimah Amin / Raina Amin

 • Aunjanue Ellis portait

  Aunjanue Ellis

  Miranda Shaw

 • Johanna Braddy portait

  Johanna Braddy

  Shelby Wyatt

 • Russell Tovey portait

  Russell Tovey

  Harry Doyle

 • Blair Underwood portait

  Blair Underwood

  Owen Hall

 • Aarón Díaz portait

  Aarón Díaz

  Leon Velez

 • Pearl Thusi portait

  Pearl Thusi

  Dayana Mampasi

Trailers

Quantico

Benieuwd naar Quantico? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Quantico kunt bekijken.

Quantico streamen

Wil je Quantico streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Quantico gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Quantico downloaden

series als Quantico kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Quantico. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Quantico. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Quantico torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Quantico te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Quantico trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Quantico je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!