Quantico
%
71

Quantico

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Quantico

Moeite met waar je nou Quantico moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Quantico

Samenvatting

Een kijkje in het leven van FBI-agenten in opleiding tijdens hun training in Quantico in Virginia. Wanneer een van hen wordt verdacht van terrorisme verandert hun leven drastisch.

Regisseur en acteurs

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Alex Parrish

 • Jake McLaughlin portait

  Jake McLaughlin

  Ryan Booth

 • Yasmine Al Massri portait

  Yasmine Al Massri

  Nimah Amin / Raina Amin

 • Aunjanue Ellis portait

  Aunjanue Ellis

  Miranda Shaw

 • Johanna Braddy portait

  Johanna Braddy

  Shelby Wyatt

 • Russell Tovey portait

  Russell Tovey

  Harry Doyle

 • Blair Underwood portait

  Blair Underwood

  Owen Hall

 • Aarón Díaz portait

  Aarón Díaz

  Leon Velez

 • Pearl Thusi portait

  Pearl Thusi

  Dayana Mampasi

Trailers

Quantico

Veel gehoord over Quantico en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Quantico heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Quantico streamen

Wil je Quantico, de serie met Priyanka Chopra, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Quantico zelfs gratis kijken.

Quantico downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Quantico ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Quantico er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Quantico torrent

Op zoek naar een torrent van Quantico? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Quantico te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Quantico trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Quantico. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.