Queen of the South
%
77

Queen of the South

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Queen of the South

Moeite met waar je nou Queen of the South moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Queen of the South

Samenvatting

Teresa vlucht uit Mexico nadat haar vriendje, een drugsrunner, is vermoord. Ze vestigt zich in Mexico en lijkt de grootste drugssmokkelaar van het land te worden.

Regisseur en acteurs

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Teresa Mendoza

 • Justina Machado portait

  Justina Machado

  Brenda

 • Hemky Madera portait

  Hemky Madera

  Pote

 • Veronica Falcón portrait

  Veronica Falcón

  Camila Vargas

 • Peter Gadiot portait

  Peter Gadiot

  James

 • Joaquim de Almeida portait

  Joaquim de Almeida

  Epifanio

 • Gerardo Taracena portait

  Gerardo Taracena

  Cesar “Batman” Guemes

Trailers

Queen of the South

Zin om Queen of the South lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Queen of the South te bekijken voor je op een rijtje.

Queen of the South downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Queen of the South downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Queen of the South. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Queen of the South er ook in SD heel goed uit.

Queen of the South streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Queen of the South net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Queen of the South hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Queen of the South helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Queen of the South torrent

Denk je dat je om Queen of the South te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Queen of the South trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Queen of the South de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.