Sex and the City
%
70

Sex and the City

Nu kijken

Kijk Sex and the City

Moeite met waar je nou Sex and the City moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sex and the City

Samenvatting

Over de belevenissen van vier vriendinnen midden in Manhattan, New York.

Regisseur en acteurs

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Carrie Bradshaw

 • Kim Cattrall portait

  Kim Cattrall

  Samantha Jones

 • Cynthia Nixon portait

  Cynthia Nixon

  Miranda Hobbes

 • Kristin Davis portait

  Kristin Davis

  Charlotte York

Sex and the City

Benieuwd naar Sex and the City? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Sex and the City kunt bekijken.

Sex and the City streamen

Wil je Sex and the City streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Sex and the City gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Sex and the City downloaden

series als Sex and the City kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Sex and the City. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sex and the City. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Sex and the City torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Sex and the City te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Sex and the City trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Sex and the City je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!