The Coroner
%
66

The Coroner

Nu kijken

Kijk The Coroner

Moeite met waar je nou The Coroner moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Coroner

Samenvatting

Advocate Jane Kennedy keert terug naar het kustplaatsje dat ze als tiener achter zich liet. Nu gaat zij daar aan de slag als lijkschouwer.

Regisseur en acteurs

 • Claire Goose portrait

  Claire Goose

  Jane Kennedy

 • Matt Bardock portrait

  Matt Bardock

  DS Davey Higgins

 • Grace Hogg-Robinson portrait

  Grace Hogg-Robinson

  Beth Kennedy

 • Oliver Gomm portrait

  Oliver Gomm

  Clint Holman

 • Beatie Edney portait

  Beatie Edney

  Judith Kennedy

 • Ivan Kaye portait

  Ivan Kaye

  Mick Sturrock

The Coroner

Benieuwd naar The Coroner? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als The Coroner kunt bekijken.

The Coroner streamen

Wil je The Coroner streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Coroner gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Coroner downloaden

series als The Coroner kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Coroner. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Coroner. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Coroner torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Coroner te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Coroner trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Coroner je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!