The Principal
%
77

The Principal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Principal

Moeite met waar je nou The Principal moet kijken? Gedoe met downloaden? spoofd.net is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Principal

Samenvatting

De nieuwe rector van een beruchte, gewelddadige jongensschool besluit tot een radicale aanpak die leidt tot conflicten, met name als een leerling dood wordt aangetroffen.

Regisseur en acteurs

 • George Harrison Xanthis portrait

  George Harrison Xanthis

  actor

 • Andrea Demetriades portrait

  Andrea Demetriades

  actor

 • Karim Zreika portrait

  Karim Zreika

  actor

 • Narek Arman portrait

  Narek Arman

  actor

 • Miles Gibson portrait

  Miles Gibson

  actor

 • Tyler De Nawi portrait

  Tyler De Nawi

  actor

 • Rahel Romahn portrait

  Rahel Romahn

  actor

 • Salvatore Coco portrait

  Salvatore Coco

  actor

 • Mirrah Foulkes portrait

  Mirrah Foulkes

  actor

 • Aden Young portrait

  Aden Young

  actor

 • Alex Dimitriades portrait

  Alex Dimitriades

  actor

Trailers

The Principal

Op zoek naar The Principal? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Principal streamen

Het streamen van series als The Principal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als The Principal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Principal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Principal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als The Principal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Principal torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Principal trailer

Weet je nog niet zeker of The Principal jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.